top of page

Kuva: Ari Hallami

Jukkolanmäen navetanvintin

TARINA

Olemme Jukkolan suvun kahdeksan naisen porukka, joka pyörittää toimintaa Navetanvintillä ja itse navetan puolella. Idea koko toimintaan lähti 2013 meidän Eijan ajatuksesta hyödyntää muutama vuosi tyhjänä ollutta navettaa yhteistyökumppanin elämysillallismiljöönä. Kevään ja kesän aikana navetanvintti tyhjennettiin, kunnostettiin ja sisustettiin suvun voimin. Elokuussa 2013 meillä vietettiinkin jo ensimmäistä tilaisuutta, Navettabileitä. Pian tämän jälkeen saimme kyselyitä seuraavan kesän hääpaikaksi. Talvella keräsimme porukan kasaan ja perustimme yrityksen, Navetan Naiset Ay:n.

 

Ajatus juhlatoiminnasta ja kesäkahvilan pyörittämisestä tuntui aluksi kiinnostavalta harrastukselta, mutta pian huomasimme mahdollisuuden enempäänkin ja lähdimme panostamaan asiaan tosissaan. Keittiö ja wc-tilat rakentuivat vanhaan lypsymonttuun ja maitohuoneeseen. Ensimmäisen juhlakesän jälkeen aloimme haaveilla ympärivuotisesta toiminnasta myös kesän ulkopuolella. 2015 laajensimmekin tilojamme itse navettaan, jonne rakensimme intiimin Kellarimme, ja parin vuoden päästä kunnostimme navetan viimeisen osan isoksi juhlatilaksi. 

 

Me nautimme tästä työstä tosissamme. Olemme läheinen porukka, jolla on aina hauskaa keskenään ja toivomme, että se välittyy hyvänä tunnelmana vieraillemmekin. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeää ja siihen panostamme työssämme kaikista eniten - meille suurinta iloa tuottaa se, kun näemme, että vieraamme nauttivat ja heidän juhlapäivästänsä tulee ikimuistoinen.

bottom of page