top of page

Jukkolanmäen

MAJOITUS JA SAUNA

jukkola_6.jpg

Kesäkuussa 2022 valmistuneet Rinne-Jukkolan omakotitalo ja riihisauna paljulla ovat valmiita vastaanottamaan lomailijoita, häävieraita ja muita majoitus- tai illanviettoseurueita lyhyeksi tai pidemmäksi ajaksi. Sekä talo että sauna sijaitsevat keskellä idyllistä maalaismaisemaa, ja ne on mahdollista vuokrata joko yhdessä tai erikseen.

Rinne-Jukkolan omakotitalossa on kolme makuuhuonetta kuudella vuoteella, yhdistetty olohuone-keittiö, kodinhoitohuone pesukoneilla ja kylpyhuone sisäsaunalla. Talo on täysvarusteltu ja sen vuokraan sisältyvät liinavaatteet ja pyyhkeet sekä siivous. Talossa mahtuu yöpymään lisävuoteiden turvin kahdeksan henkilöä,

 tätä isommat määrät katsotaan tapauskohtaisesti

Tarkemmat hintatiedot, kuvat ja vapaat kalenteriajat löydät Airbnb-sivustolta ilmoituksestamme tai laittamalla hakuehdoksi "Lohtaja" ja haluamasi päivämäärärajauksen. Voit tehdä varauksen suoraan Airbnb-sivuston kautta tai tarvittaessa olemalla yhteydessä meihin.

Riihisauna tarjoaa lempeät löylyt ja paljon terassitilaa vilvoitteluun! Tummaan ja tunnelmalliseen riihisaunaan mahtuu noin 10 henkilöä lauteille kerrallaan. Saunan voi vuokrata joko Rinne-Jukkolan omakotitalon  vuokraamisen yhteydessä tai erikseen. Terassilla on kuuden hengen palju, jota vuokraamme valmiiksi lämmitettynä.

Saunan ja paljun voit varata käyttöösi seuraavasti:

Riihisauna neljäksi tunniksi 220 €

Palju saunomisen ajaksi 200 €

Yhteishinta riihisaunalle ja paljulle 400 €

Molemmat vuokrataan valmiiksi lämmitettyinä. Kysy meiltä myös tarjousta

ruoasta tai pikkupurtavasta saunomisen yhteyteen.

PS. Palju on mahdollista vuokrata myös Rinne-Jukkolan talon vuokrauksen yhteyteen,

kuten toki myös isompi riihisaunakin.

bottom of page